Finansiering

Finansiering

Är det dags att renovera ditt badrum i Borlänge av åldersskäl eller vill du av andra skäl renovera ditt badrum, exempelvis om du precis har köpt en bostad med ett omodernt badrum? Då kan du vända dig till ett badrumsföretag som är proffs på badrumsrenovering i Borlänge.

 

Att renovera ett badrum kräver ofta att man har en väl tilltagen budget, framför allt om man vill kunna skapa det badrum som man drömmer om. När du anlitar oss på Hembad för din badrumsrenovering kan vi erbjuda dig finansiering genom vår samarbetspartner. Kontakta oss för mer information.

 

Få hjälp med finansiering då du ska renovera badrum i Borlänge

När du vill få hjälp med att finansiera ditt badrum så behöver ett lån inte bli så kostsamt då du kan erhålla finansiering genom vår samarbetspartner till rimliga räntor. Du kan även välja en lång amorteringstid så att lånet inte påverkar din månadsekonomi så mycket .

 

Hur mycket det kostar att renovera badrum i Borlänge beror helt och hållet på vilken typ av kakel och klinker du väljer och även valet av vitvaror. Vi på Hembad kan hjälpa dig lägga upp en budget för din badrumsrenovering. 

Kontakta oss för ett hembesök redan idag!

 Vill du anlita ett professionellt och kunnigt badrumsföretag i Borlänge? Då är du välkommen att kontakta oss på Hembad för att boka ett hembesök med fri konsultation och offert.