Kontakta oss för fri konsultation

Kontakta oss för fri konsultation

Kontakta oss på Hembad för att boka ett kostnadsfritt hembesök så vi kan höra dina önskemål och lämna rådgivning inför din badrumsrenovering i Borlänge.

Vill du modernisera ditt badrum, har du fått fuktskador eller är din badrumsrenovering i Borlänge i samband med ett stambyte? Oavsett vilka skäl du har för att renovera ditt badrum i Borlänge, kan vi på Hembad åta oss uppdraget. Vår erfarna personal kan bistå dig genom hela projektet från planering till utförandet av din renovering. Vi kan bidra med inspiration och färdiga badrumspaket för allas budget.

 

Om du vill få mer information om våra tjänster eller om du vill att vi kommer ut på ett hembesök för att inspektera ditt badrum, är du välkommen att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss för ett hembesök redan idag!

 Vill du anlita ett professionellt och kunnigt badrumsföretag i Borlänge? Då är du välkommen att kontakta oss på Hembad för att boka ett hembesök med fri konsultation och offert. 

Så tycker våra kunder!

Vi vet om att våra badrumsrenoveringar i Borlänge håller högsta klass, men vi kan ju anses vara partiska, så lyssna istället på vad några av våra kunder har att säga om oss!
Recension från Alexander D
Bästa servicen och ett flytande koncept som passade oss.
Alexander D
A
Totalrenovering av badrum. Grym service, supernöjd med resultatet. Speciellt nöjd med projektledningen, att slippa styra i renoveringen själv. Rekommenderas!
Adam Sebastian W
Recension från Viola D
Helrenovering av badrummet. Jag är på alla sätt nöjd med allt. Vill ge ett extra plus för det tillmötesgående sätt de har med problemlösning och förklaring då man själv inte haft så bra koll. Rekommenderar dessa varmt.
Viola D