Så här renoverar vi badrum i Borlänge – våran process

Steg för steg – så här fungerar det

Vi tänkte att det är en ypperlig idé att beskriva för våra framtida kunder hur en badrumsrenovering i Borlänge går till - Steg för steg. Förhoppningsvis får processen dig att känna dig lugnare och trygg inför din kommande badrumsrenovering i Borlänge. Här kommer generell information om hur vi som företag utför badrumsrenoveringar i Dalarna. När vi utför en badrumsrenovering så använder vi alltid samma process för att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet och känna dig trygg genom hela processen.

Boka hembesöket

Det kommer in en förfrågan via formulären på den här hemsidan. Vi ringer upp och tillsammans hittar en tid som passar båda parter för en genomgång av projektet.

Offert

Efter det kostnadsfria hembesöket får du en offert baserad på våra beräkningar. I offerten bifogas även prislistan på de badrumstillvalen du valt. Som kund får du tid att reflektera över offerten och dess innebörd innan du bestämmer dig.

Accepterar offerten

Om ni väljer att gå vidare med vår offert så bokar vi in ett möte för kontraktsskrivning. Kontraktskrivningen är en viktig del och finns så båda parter vet vad som gäller för Badrumsrenoveringen.

Skriva kontrakt

Vid detta möte finns det möjlighet att göra vissa ändringar eller tillägg. Vi bestämmer tillsammans start och slutdatum för projektet. Vi går även igenom praktiska detaljer om badrumsrenoveringen och svarar på alla era frågor.

Projektet kör igång

Innan vi påbörjar en badrumsrenovering i Borlänge arbetet bör ni ta kontakt med er bostadsrättsförening och meddela planerat projekt för ett eventuellt tillstånd / godkännande. Vi träffas för att gå igenom hantverkarnas arbetstider och överlämningen av diverse nycklar.

Kontakta oss för rådgivning & inspiration till din badrumsrenovering i Dalarna

Vi erbjuder en kostnadsfri fuktkontroll och konsultation till din kommande badrumsrenovering i Borlänge. En av våra säljare planerar ert badrum tillsammans med er och lämnar offert direkt på plats. Skriv dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret på hemsidan för återkoppling inom kort.