Så här renoverar vi badrum i Borlänge – våran process

När du väljer att renovera ditt badrum i Borlänge med oss, kan du vara säker på att det sker med en kvalitetssäkrad process som beprövats under en lång tid. I denna artikel beskriver vi processen i stora drag.

Steg för steg – så här fungerar det

Vi tänkte att det är en ypperlig idé att beskriva för våra framtida kunder hur en badrumsrenovering i Borlänge går till - Steg för steg.  Här kommer generell information om hur vi som företag utför badrumsrenoveringar. När vi renoverar badrum, använder vi alltid samma process för att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet och känna dig trygg genom hela processen.

 1. Kostnadsfri konsultation
  Du skickar iväg en offertförfrågan. Vi ringer upp och tillsammans hittar vi en tid som passar båda parter för en genomgång av projektet med uppmätning, planering och offertlämning.
 2. Skisser i 3D
  Vi använder sofistikerad programvara för att rita upp ditt badrum i verklighetstrogna 3D-bilder, så att du får en klar känsla för badrummets utseende och uppdelning.
 3. Projektet planeras
  En av våra projektledare planerar ditt projektet. Vi skräddarsyr ett expertteam, fastställer tidsplan och beställer material för er badrumsrenovering i Borlänge.
 4. Material beställs
  Allt material och inredning som kommer att krävas för badrumsrenoveringen beställs för att anlända enligt tidsplan - så att projektet kan fortgå snabbt och smidigt.
 5. Renoveringen genomförs
  *
  Eftersom vi skräddarsyr badrumsrenoveringar efter våra kunders behov, kan ordningen och utförandet av dessa steg variera.
  1. Rivning
  2. Förberedande åtgärder
  3. Uppbyggnad
  4. Slutmontering
 6. Slutkontroll
  För att säkerställa att våra höga kvalitetskrav uppfylls, avslutas processen för renoveringen av ditt badrum i Borlänge med en total översyn tillsammans med projektledare. 
 7. Garantiöverlämning
  Sist men inte minst överlämnar vi garantibesvis för de material som använts vid renoveringen samt en utökad garanti på 3 år för utfört arbete. Sedan lämnar vi er med ett gediget badrum som kommer att hålla i lång tid framöver.

Kontakta oss för rådgivning & inspiration till din badrumsrenovering i Dalarna

Vi erbjuder en kostnadsfri fuktkontroll och konsultation till din kommande badrumsrenovering i Borlänge. En av våra säljare planerar ert badrum tillsammans med er och lämnar offert direkt på plats. Skriv dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret på hemsidan för återkoppling inom kort.

Kontakta oss för ett hembesök redan idag!

 Vill du anlita ett professionellt och kunnigt badrumsföretag i Borlänge? Då är du välkommen att kontakta oss på Hembad för att boka ett hembesök med fri konsultation och offert.