Att tänka på inför din badrumsrenovering i Borlänge

Vad är viktigt att tänka på när man ska anlita hantverkare? Hur vet jag att de är duktiga? Dessa frågor är väldigt vanliga när man ska anlita hantverkare överlag och kanske särskilt i badrumsbranschen. Vi kommer i den här artikeln hjälpa dig förstå vad som gör en bra hantverkare och vad du ska tänka på inför din badrumsrenovering i Borlänge.

Tips när du ska anlita hantverkare för en badrumsrenovering

En renovering av badrummet kan bli en kostsam historia om man inte tänker till innan avtalen tecknas och renoveringen kör igång. Först och främst så krävs det en del tålamod med att välja badrumsföretag innan badrumsrenoveringen påbörjas. Dock är detta den bästa investeringen du kan göra och väl värt det i längden. Med en seriös hantverkare i Borlänge blir processen både enklare, tryggare och trevligare. Det är verkligen högsta prioritet att kontrollera att badrumsföretaget och hantverkaren har de behörigheter och certifikat som krävs för att genomföra en branschenlig badrumsrenovering.

 1. Diskutera ROT-avdraget med skatteverket
  Hör av dig till Skatteverket och ta reda på om du har betalt tillräckligt mycket skatt för att använda dig av ROT-avdraget vid din badrumsrenovering.
 2. Se till att badrumsföretaget har god ekonomi och F-skatt
  Kontrollera att hantverkaren har godkänd F-skatt. Detta betyder att hantverkaren själv ansvarar för att betala skatt. Du kan kontrollera hantverkarens F-skatt och skatteskulder hos Skatteverket innan badrumsrenoveringen påbörjas. Vi på Hembad har givetvis inga skatteskulder och innehar F-skatt, så hos oss kan du känna dig trygg.
 3. Recensioner & Omdömen på webben
  Läs gärna om företaget du planerar att anlita på webben för att säkerställa att de gör ett tryggt och bra arbete. Vårt badrumsföretag har under många år mottagit fina recensioner från riktigt nöjda kunder.
 4. Skriva avtal
  Vi rekommenderar starkt att du skriver avtal för din badrumsrenovering i Borlänge. Vi uppmanar alla privatpersoner att ha skriftliga avtal med företaget som ska utföra renoveringen av badrummet. Skulle något gå fel så har ni avtalet som styrker vad du och företaget kommit överens om. Vi skriver avtal vid varje renovering så att alla ska känna sig trygga genom hela renoveringen.

Kontakta oss för ett hembesök redan idag!

 Vill du anlita ett professionellt och kunnigt badrumsföretag i Borlänge? Då är du välkommen att kontakta oss på Hembad för att boka ett hembesök med fri konsultation och offert.