Mer information om oss på Hembad

Mer information om oss på Hembad

Hembad är Dalarnas största badrumsföretag i Borlänge. Vi utför badrumsrenoveringar med förstklassiga resultat åt folket i och omkring Dalarnas län

Hembad Sverige AB har genomfört över 700 badrumsrenoveringar åt privatpersoner bara i Dalarna/Gästrikland, vilket gör oss till Dalarnas största och mest anlitade badrumsföretag i Borlänge. En stor del av våra framgångar beror på att vi alltid har prioriterat kundernas behov och önskemål och därmed kunnat erbjuda skräddarsydda lösningar för allas budget.

 

Hembad utför totalentreprenader

När du vill få hjälp med att renovera badrum i Borlänge, kan vi åta oss totalentreprenaden för din badrumsrenovering. Det innebär att du endast har kontaktperson genom hela projektet som har ett helhetsgrepp om projektet och löpande uppdaterar dig om förloppet. Vi koordinerar arbetet med de olika hantverkarna så att rätt person är på plats vid rätt tillfälle enligt våra genomarbetade arbetsprocesser. På så sätt ser vi till att din badrumsrenovering flyter på sömlöst och smidigt.

 

För mer information om våra tjänster eller då du vill boka ett kostnadsfritt hembesök för att få konsultation, välkomnar vi dig varmt till att kontakta oss på Hembad. 


Tjänster på Badrumsrenovering Borlänge

Kontakta oss för ett hembesök redan idag!

 Vill du anlita ett professionellt och kunnigt badrumsföretag i Borlänge? Då är du välkommen att kontakta oss på Hembad för att boka ett hembesök med fri konsultation och offert. 

Kontakta oss för ett hembesök redan idag!

Boka hembesök