Fullständig badrumsrenovering

Fullständig badrumsrenovering

Om du äger en bostad kommer du att behöva utföra en badrumsrenovering efter cirka 25 år, vilket är ungefär den livslängd som vattenledningar och avlopp har. I samband med att du ska byta VVS behöver väggar och golv öppnas upp vilket ger dig möjligheten att själv kunna välja nytt kakel och klinker, alternativt våtrumsmatta till ditt badrum.

Vid en fullständig badrumsrenovering i Borlänge är det många som passar på att skapa sig det badrum som de drömmer om. När du vill skapa ditt drömbadrum kan du kontakta oss på Hembad som är specialister på badrumsrenoveringar.

 

När du ska utföra en fullständig badrumsrenovering i Borlänge

Hembad är Dalarnas största badrumsföretag och har utfört över 700 badrumsrenoveringar till nöjda kunder i Dalarna. Våra kunders nöjdhet beror till stor del på att vi har varit delaktiga hela vägen från projektering till utförande. När du ska utföra en badrumsrenovering i Borlänge kan våra badrumsexperter bidra med kostnadsfri konsultation.

Vi kan även modellera fram 3D-bilder på ditt kommande badrum så att du kan se det färdiga resultatet innan du bestämmer dig. Hembad ansvarar också för att arbetet utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler så att du kan vara säker på att du får ett hållbart och förstklassigt resultat.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för ett hembesök redan idag!

 Vill du anlita ett professionellt och kunnigt badrumsföretag i Borlänge? Då är du välkommen att kontakta oss på Hembad för att boka ett hembesök med fri konsultation och offert.