GUIDE: Badrumsrenovering i Borlänge

Utförandeprocessen för en badrumsrenovering ser ut så här

Det är en stor investering att renovera sitt badrum. Så vi tänkte att det är en bra idé att beskriva för våra kunder hur vi arbetar. Här kommer information om hur vi på Badrumsrenovering Borlänge utför en renovering. Processen för en badrumsrenovering i Borlänge är utformad för att du som kund ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

1. Förfrågan via formulären på hemsidan

Förfrågan inkommer till oss och vi bokar in ett kostnadsfritt möte för att på plats gå igenom badrumsrenoveringen.

2. Specificerad offert

Efter besöket får du en offert baserad på våra beräkningar. I offerten bifogas även en prislista på badrumstillval och även kontaktuppgifter till referenser.

3. Godkännande

När ni väl accepterat vår offert så bokar vi in ett ytterligare möte för kontraktsskrivning.

Läs punkt fyra och fem här!

Kostnad för att byta badrum

Rent generellt – vad kostar en badrumsrenovering?
De följande rader kommer svara på frågor om badrumsrenovering, ROT-avdraget och diverse funderingar kring kostnaden av din renovering.

Vi är väldigt noga med att specificera kostnaderna för din badrumsrenovering i Borlänge. Vi kategoriserar kostnaderna efter material, leverans och arbetskostnaden. ROT-avdraget du normalt kan nyttja gäller endast på arbetskostnaden, det är därför väldigt noga att separera dessa. Offerten från oss kommer vara noga strukturerad och kategoriserad.

Läs vidare på vad en badrumsrenovering kostar här.

Så här går ROT-avdraget till vid en renovering

Du som privatperson har möjligheten att använda rotavdraget vid din badrumsrenovering. Så här fungerar det: du använder rotavdraget genom att firman som utfört renoveringen gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du väl betalt räkningen så begär firman utbetalning från skatteverket. Om skatteverket godtar utbetalningen så fylls beloppet in i din inkomstdeklaration. Något som är väldigt viktigt att tänka på innan man utför en badrumsrenovering är att du som privatperson har betalt tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda rotavdraget vid din badrumsrenovering.

Få en fullständig förståelse för ROT-avdraget här!

Skriv in till oss för en gratis offert och rådgivning i Borlänge

Vi på erbjuder alltid kostnadsfritt hembesök & rådgivning till din kommande badrumsrenovering. En av våra försäljare går igenom era idéer och badrumsdrömmar tillsammans med er och lämnar offert direkt på plats. Skriv in dina kontaktuppgifter i något av formulären på hemsidan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Får en kostnadsfri offertförfrågan här