GUIDE: Badrumsrenovering i Borlänge

Utförandeprocessen för en badrumsrenovering ser ut så här

Det är en stor investering att renovera sitt badrum. Så vi tänkte att det är en bra idé att beskriva för våra kunder hur vi arbetar. Här kommer information om hur vi på Hembad utför en Badrumsrenovering Borlänge. Processen är utformad för att du som kund ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

 1. Förfrågan via kontaktformuläret på hemsidan
  Du fyller i dina uppgifter, förfrågningen inkommer till oss och vi bokar in ett kostnadsfritt möte för att på plats gå igenom badrumsrenoveringen.
 2. Specificerad offert
  Efter besöket får du en offert baserad på våra beräkningar. I offerten bifogas även en prislista på badrumstillval och kontaktuppgifter till referenser.
 3. Godkännande
  När ni väl accepterat vår offert så bokar vi in ett ytterligare möte för kontraktsskrivning.
 4. Genomförande
  Efter kontraktsskrivning påbörjar vi renoveringen på utsatt datum. Denna inleds med beställning av material och slutar med en kvalitetskontroll och överlämning av garantier.

Läs vidare om hur en komplett badrumsrenovering går till här!

Kostnad för att byta badrum

Rent generellt – vad kostar en badrumsrenovering?
De följande raderna kommer att svara på frågor om badrumsrenovering, ROT-avdraget och diverse funderingar kring kostnaden av din renovering.

Vi är väldigt noga med att specificera kostnaderna för din badrumsrenovering i Borlänge i den offert vi lämnar ut. Vi kategoriserar kostnaderna efter material, leverans och arbetskostnad. ROT-avdraget du normalt kan nyttja gäller endast på arbetskostnaden, det är därför väldigt noga att separera dessa. Offerten från oss kommer vara noga strukturerad och kategoriserad.

Läs vidare om vad en badrumsrenovering kostar här.

Så här fungerar ROT-avdraget vid en renovering

Du som privatperson har möjligheten att använda rotavdraget vid din badrumsrenovering. Du använder rotavdraget genom att firman som utfört renoveringen gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du väl betalt räkningen så begär firman utbetalning från Skatteverket. Om Skatteverket godtar utbetalningen så fylls beloppet in i din inkomstdeklaration. Något som är väldigt viktigt att tänka på innan man utför en badrumsrenovering är att du som privatperson måste ha betalt tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda rotavdraget vid din badrumsrenovering.

Få en fullständig förståelse för ROT-avdraget här!

Få gratis offert och rådgivning för din badrumsrenovering i Borlänge

Vi på Hembad erbjuder alltid kostnadsfritt hembesök & rådgivning till din kommande badrumsrenovering. En av våra försäljare går igenom era idéer och badrumsdrömmar tillsammans med er och lämnar offert direkt på plats. Skriv in dina kontaktuppgifter i något av formulären på hemsidan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Får en kostnadsfri offertförfrågan här

Kontakta oss för ett hembesök redan idag!

 Vill du anlita ett professionellt och kunnigt badrumsföretag i Borlänge? Då är du välkommen att kontakta oss på Hembad för att boka ett hembesök med fri konsultation och offert.