3D-bilder

3D-bilder

När du ska planera renovering av ditt badrum kan det vara svårt att få en bild över hur kakel går ihop med klinkers och annan badrumsinredning. Om du vänder dig till oss på Hembad - ditt professionella badrumsföretag i Borlänge - kan du få hjälp med att modellera ditt badrum i 3D vilket innebär att du kan prova olika väggbeklädnader och se 3D-bilder över hur ditt eget badrum kommer att se ut när det är färdigt.

Om du vill få hjälp med att planera ditt badrum kan du kontakta oss på Hembad för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan ge konsultation kring ditt nya badrum.

 

Få hjälp med att planera ditt badrum av ett badrumsföretag i Borlänge

Hembad har renoverat över 700 badrum åt privatpersoner i Dalarna och har väl inarbetade rutiner då det kommer till processen kring en badrumsrenovering i Borlänge. När du vill renovera ditt badrum kan du boka ett hembesök så vi kan besöka dig för kostnadsfri konsultation. 

Därefter kan vi hjälpa dig med att ta fram 3D-bilder så att du kan se hur ditt badrum kommer att se ut när det är färdigt. Slutligen så utför våra skickliga badrumsexperter arbetet med renoveringen enligt gällande branschregler.

Kontakta oss för ett hembesök redan idag!

 Vill du anlita ett professionellt och kunnigt badrumsföretag i Borlänge? Då är du välkommen att kontakta oss på Hembad för att boka ett hembesök med fri konsultation och offert.